Over ons

Hoe is het idee voor Persoonsberichten.nl ontstaan?

Zodra u een belangrijke gebeurtenis in uw leven ervaart, wilt u dat aan de mensen om u heen laten weten. Of u wilt, na het lezen van een dergelijk bericht, gepast reageren op die speciale vreugde- of verdrietmomenten van de mensen die u kent of heeft gekend. Denk hierbij aan gebeurtenissen zoals een geboorte, adoptie, een jubileum, diploma, rijbewijs, trouwen maar bijvoorbeeld ook een overlijden.

Traditioneel werd gekozen voor het plaatsen van een bericht in één van de verschillende dagbladen wat al gauw enkele honderden euro’s kost en dus erg kostbaar is. Zeker als u bedenkt dat u daarmee slechts de abonnees van alleen dat gekozen dagblad bereikt. Dat aantal abonnees neemt jaarlijks steeds verder af terwijl het dagelijks bereik via internet blijft groeien (momenteel zo'n 90% van alle mensen in Nederland ouder dan 13 jaar). Daarnaast bieden we de mogelijk om uw persoonsbericht ook te plaatsen in het gebied waar een weekblad van DeMooiKrant is gevestigd. De leesdichtheid van die kranten is enorm (uw persoonsbericht krijgt een speciale plek in de krant) en iedereen in het dorp krijgt de krant huis-aan-huis. Kiest u er voor om ook het persoonsbericht in één van die kranten te plaatsen? Dan neemt de redactie contact met u op. De kosten liggen vele malen lager dan bij het plaatsen van een persoonsbericht in een dagblad.

Uiteraard kunnen de berichten makkelijk en zonder drempels gelezen worden. Er is geen inlogprocedure of abonnement voor nodig. U maakt een keuze voor de berichten uit de omgeving van uw postcodegebied of van de landelijke berichten en u kunt direct de berichten per rubriek doorlopen.